Партньори

KONTAKT-SIMON Заводът KONTAKT произвежда електроинсталационни изделия от 1921г. През 2006г. става собственост на испанския холдинг SIMON, заемащ водещи места на световния пазар. Политиката на непрекъснати инвестиции води до въвеждане на високотехнологични решения, подобряване на производствените процеси и развиване на модерни методи на управление. Днес KONTAKT-SIMON е един от водещите производители на електрически материали в Полша, като качеството на изделията е оценено в цяла Европа, арабския свят, Азия и Австралия. Марката SIMON се предлага на българския пазар повече от 15 години и днес е вече добре позната и предпочитана марка за електроинсталационно оборудване и у нас.

TIMEX TIMEX е един от най-големите полски производители и дистрибутори на електрически материали за бита (ключове, контакти, адаптери, щепсели, разклонители и много други). Благодарение на високото си качество, конкурентни цени и оригинални продукти, нямащи аналог у нас, ние успяхме да наложим марката на българския пазар бързо и категорично.

 

 

ZAMEL

Със своя дългогодишен опит ZAMEL е най-голямата полска компания за производство на звънчеви и домофонни инсталации, заемаща водеща позиция на европейския и световен пазар. Предлага се широка гама от жични и безжични звънци, мини алармени системи и домофони. Марката е добре позната на българския пазар от много години и се продава добре сред българските потребители.

 

KANLUX

Полско-чешки холдинг, лидер в Източна и Централна Европа в производството на осветителните тела. От скоро, в духа на добрите немски традиции в електроизграждането, стартира производството на модулна апаратура и автоматика, както и на редица други ел. изделия, необходими на всяко домакинство. Продуктите на KANLUX са известни с високо качество и добра цена.

 

 

IZO ERG

Един от най-големите производители в Европа на електроизолационни материали (текстолит,
гетинакс и т.н.), които с изключително добрите си технически и ценови характеристики са добре познати не само у нас, а и в цяла Северна Америка, Африка и Азия. Изделията на IZO ERG се използват успешно в електроизграждането вече над 60
години.