ЕлМат

ЕлМатФирма ‘ЕлМат’ ООД е ексклузивен представител за територията на България на полския клон на испанската фирма SIMON, както и на полската фирма TIMEX, производители на широка гама електрически материали за бита, в това число електрически ключове и бутони, контакти, розетки, димери, различни видове щепсели, адаптери и други. Основен вносител сме и на широката гама електрически изделия на полската фирма ZAMEL – мини-алармени системи, голямо разнообразие от жични и безжични звънци, домофонни системи, лед лампи и други.

Имаме дългогодишен опит в работата с големи търговски вериги, строителни фирми, магазини за осветителни тела, железарии, студиа за интериорен дизайн и други. Нашите продукти се отличават с високо качество и конкурентни цени и отговарят изцяло на всички европейски изисквания и стандарти, като притежаваме необходимите документи, за да удостоверим това.

Нашият млад и амбициозен екип работи изключително професионално, за да може всеки клиент да се чувства приятно по време на съвместната ни работа. Горди сме от това, че няма фирма, която след установяване на взаимоотношения с нас да не ни е предпочела за постоянен партньор в своята дейност. Това се дължи на факта, че ние чувстваме клиентите си по-скоро като приятели, отколкото като строго делови бизнес партньори и винаги се стараем да удовлетворим напълно техните изисквания.